Kingston Wi-Drive ve Data Traveler Vault İncelemesi
Wi-Drive, Kingston'ın kablosuz depolama çözümü. Ancak yalnız depolama değil aynı zamanda içerik oynatma özelliğine de sahip. Örneğin bir iPad ile bağlanıp, içeriğe erişebilirsiniz. Diğer ürün ise şifreleme sistemi barındıran bir USB disk. Önemli verilerini USB bellek ile taşımak durumunda olanlara öneriyoruz. Gerisi videomuzda.
Arena2K
Güzel bir inceleme olmuş Data Traveler Vault ürünü hoşuma gitti ancak piyasada yeni olmasıyla fiyatı epeyce yüksek zamanla farklı markaların ve kingston'un bu tür ürünlerini sık sık görceğimizi düşünüyorum haydi hayırlısı 🙂
radyo voyage dinle
Güzel bir inceleme olmuş, teşekkür ederim..
Ziyaretçi
Kingston yerine Seagate GoFlex Satellite oneririm, hem normal disk kullanip 500gb modelini $199'a satiyorlar (yurtdisi).
Recep Yazgan
çekilen ekran görüntülerinde pc tarihi 25.09.2011. incelemesini yayınladığınız ürünlerin incelmesinini hazırlanıp bizim yayını görebilmemiz arasında en azından 20 gün var. harcadığınız emek ve yaklaşımınızdaki profesyonellik için tebrik ederim. işinizi olması gerektiği gibi yapıyorsunuz ve bilmenizi isterim ki; bir çok okurunuzun, izleyiciniziz gözünden bu yaklaşımınız kaçmıyor.
dünyanın en gereksiz ürünü, yine apple ürünü için 😀 adamlar armudu komple götürme peşinde.16gb o kadar kocaman şeyi yanında taşımak hangi akla mantığa sığar ki ? bu tip ürünlerin en az 500gb olması lazım.içinde ssd olmasına rağmen 4saat kullanım süresi varsa içindeki pil küçük bir pil.o ürünün en fazla 150tl olması lazım.yada apple bi mini kart yuvası yapacak hiç böyle aksiyona gerek yok 🙂 3 kişi bile hd film zor izler rezil olursun durduk yerde 🙂
al benden de o kadar.... saçma birşey
Deren
Bencede kesinlikle çok gereksiz bir ürün ama gerekiyorsa alınabilir çok faydalı olabilir.
Recep Yazgan
Cümle içinde fikir değiştirmişsiniz 😀
Güzel olmuş, Ömer biraz heyecanlanmış ama yine de iyi idare etmiş. İleriki programlarda rahatlayacaktır. (ya da bana öyle geliyor) Elinize sağlık. 🙂
Her zamanki gibi güzel bir program yalnız bu videoda Murat Gamsız sorguya çeker gibi göründü bana. Soru sorarken, tespit yaparken, yüzünde zaman zaman sert bir ifade vardı. 🙂 Ömer Bey'in de heyecanlı oluşu bendeki bu görüşü iyiden iyiye destekledi.
Ömer Öncü
Merhabalar,
Yazarken konuşmaktan daha başarılı iş çıkardığımı düşünüyorum (:
USB belleğin incelemesini PCLabs için yazmıştım. Biraz daha detay ve DataTraveler Vault ailesi hakkında bilgi istiyorsanız;
http://www.pclabs.com.tr/2011/09/28/kingston-dt-vault-4gb-incelemesi
Argun
Şimdiye kadar hiçbir Apple ürünü kullanmadım ve bu tip kısıtlamaları gördükce şaşırıp kalıyorum 🙂
O kablosuz storage çok gereksiz olmuş. ZateniTunes'dan Home Share'ı açtığınız vakit iTunes'taki tüm dosyalara erişebiliyorsunuz. Buna 500 GB'lık arşiv de dahil.
İkinci ürün ise şirketler için gayet kullanışlı ancak Windows 7 Ultimate sahipleri için sıradan USB'yi de şifreleyebiliyorsunuz.
Sercan
Yeni katılan arkadaş sürekli sorulan ve durup nefes alınmasına bile fırsat bıraktırmadan beyin cimnastiği yapan birisi karşısında bocalar gibi gözüküyor ama topu kendi sahasına çekmeyi ve top çevirmesinide iyi biliyor güleryüzlü oluşu ayrı bir sempatiklik katıyor.Ürün tanıtımlarında daha çok konuşmasına fırsat verilmeli her yiğidin farklı yoğurt yiyişi vardır eminim kendi ifade yolunu gösterebilirse daha iyi olacaktır.
Kerem Kalçalı
çok güzel bir videolu anlatım olmuş merak ettiğim bir ürünü incelemişsiniz teşekkürler.
çağrı
program biter bitmez ömer yerinden fırlıyor 😀 olm zorla mu tutuyorlar dı seni orada 🙂
Eski bir inceleme ama teşekkür etmek ve bir şeyi düzeltmek istedim. Kingston Wi-Drive sadede Apple için değil, Google Play'de de uygulaması mevcut yani Android bazlı cihazlar için de kullanılabiliyor.