Photo&Digital 2011 fuarı değerlendirmesi
Bu yıl düzenlenen Photo&Digital fuarına biz de ilk kez katıldık ve deneyimlerimizi Teknoseyir izleyicileri ile paylaşıyoruz. Tanıtım açısından oldukça eksik kalan fuarı kaçırdıysanız, en azından gelecek yıl unutmamak için şimdiden not edersiniz. Fotoğraf ekipmanlarıyla ilgilenenler için yılda bir gerçekleşen çok önemli bir ekipman deneme platformu.
Selim
keşke haber verseydiniz bizde gitseydik.
cebitten sonra birdaha Tr de fuarlara gitmeye tövbe etmiştim ama anlattığınız kadarıyla gerçekten çok güzel ve faydalı bir fuar gerçekleştirilmiş.Kaçırdığıma üzüldüm.
Vermiştik aslında ikinci gün BasÇek'te fuar turu bile yayındaydı. TeknoSeyir'de link olarak da çıktı.
Çok güzel gidiyor. Kısa sürede bağımlısı olduk bu sohbetlerin.
Mahmut
Şu an bir DSL-R makine alsam giriş seviyesi ve 1080p istesem video çekimi yapan. Hangisini almamı önerirsiniz? Kendinize alır gibi alsanız mesela? Kaça mal olur bana?
Fiyatına göre 550D 600D ve 60D olarak gider benim tercihim. 600D ile 60D arasında fiyat farkı büyük değilse 60D yoksa 600D. İkisi de pahalıysa 550D.
Mehmet
Fujifilm de katılmıştı. Canon ile Nikon tam ortasında idi.